E-commerce

E-commerce zit de laatste jaren in de lift en zal niet snel afnemen. Met het toenemende aantal online shoppers is het belangrijk voor bedrijven om een online aanwezigheid te hebben die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

Dat is waar Samfe om de hoek komt kijken.

E-commerce
Gebruikerservaring
Mobiele optimalisatie
Maatwerk
Automatisering
Inkomsten genereren
Gebruikerservaring
Mobiele optimalisatie
Maatwerk
Automatisering
Inkomsten genereren

User Experience

Een van de belangrijkste factoren voor het behalen van succes met een e-commerce winkel is het hebben van een gebruiksvriendelijke website die een naadloze winkelervaring biedt. Bij Samfe richten we ons op het creëren van schone en intuïtieve interfaces die gemakkelijk te navigeren en te gebruiken zijn. Ons doel is om onze klanten te helpen hun online verkoop te vergroten door hun klanten een snelle en efficiënte winkelervaring te bieden. Wij zijn een team van ervaren e-commerce ontwikkelaars met een passie voor het creëren van eersteklas online winkels die zorgen voor hogere inkomsten en een betere klanttevredenheid. Wij leveren onze klanten passende e-commerce oplossingen die hogere inkomsten en een betere klanttevredenheid genereren.

Brand awareness

Een ander belangrijk aspect van de ontwikkeling van e-commerce is het optimaliseren van de winkel voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijk gevonden kan worden door potentiële klanten. Ons team van experts weet hoe ze de nieuwste SEO-technieken moeten gebruiken om de zichtbaarheid van de websites van onze klanten te verbeteren, waardoor ze meer klanten kunnen bereiken en meer verkopen kunnen genereren.

Brand identity

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen vereisten heeft. Daarom bieden we een breed scala aan e-commerce-ontwikkelingsdiensten die zijn toegesneden op de specifieke behoeften van onze klanten. Ons team heeft uitgebreide ervaring met populaire e-commerce platforms zoals Magento, Shopify, WooCommerce en Shopware. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om e-commerce oplossingen op maat te leveren die zowel schaalbaar als veilig zijn.

Meer omzet

Een goed ontworpen e-commerce platform kan bedrijven helpen hun omzet en omzet te verhogen door een naadloze en gebruiksvriendelijke winkelervaring te bieden.

Betere gebruikerservaring

Een focus op gebruikerservaring kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en een lager bouncepercentage, waardoor bedrijven klanten kunnen behouden en meer conversies kunnen genereren.

Mobiele optimalisatie

Een e-commerce platform dat is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kan klanten een betere winkelervaring bieden, het verkeer verhogen en de verkoop stimuleren.

Customization

Een e-commerce oplossing kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en biedt uw klanten een unieke en gepersonaliseerde winkelervaring.

Verhoogde efficiëntie

Een passend e-commerce platform kan processen stroomlijnen en taken automatiseren, handmatige werklast verminderen en uw tijd en middelen vrijmaken voor andere belangrijke taken.

Foutloze orderafhandeling

Identificeert en corrigeert fouten in bestellingen, zodat uw klanten elke keer de juiste producten ontvangen.

Smart, solid & agile

Bij Samfe Automatisering ontwikkelen we op maat gemaakte softwareoplossingen volgens een gestructureerde werkwijze.

SaaS Applicaties

Online softwaretoepassingen die beschikbaar zijn via internet

E-commerce

Het kopen en verkopen van goederen online

DevOps automation

Een methode voor ontwikkeling en levering van software

Cloud Native

Ontwikkelen en uitvoeren van software in de cloud

Onze werkwijze

We vertellen je hoe wij te werk gaan en wat je kunt verwachten als je met ons samenwerkt. Of je nu op zoek bent naar softwareontwikkeling, cloud-oplossingen, of iets anders, we hebben de kennis en expertise om je te helpen.

Ervaringen

Wat klanten over ons zeggen.

Ik ben ontzettend blij met de software oplossingen die Samfe voor ons bedrijf heeft ontwikkeld. Het team was zeer professioneel en reageerde snel op onze vragen en feedback tijdens het ontwikkelingsproces. Ze hebben echt de tijd genomen om te begripen wat onze behoeften waren en hebben op basis daarvan op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld die perfect aansluiten op onze bedriifsprocessen.

Veerle Goudman

CTO, Betty billboards

Samfe heeft ons echt geholpen om ons bedrif naar en hoger niveau te tillen met hun geweldige software oplossingen. Hun team is deskundig, creatief en staat altijd klaar om ons te helpen bij het oplossen van problemen. Dankzi Same hebben we nu een efficiëntere workflow en kunnen we onze klanten beter van dienst zin. We raden Samfe ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en innovative software oplossingen. Bedankt Samfe!

Hans Vredestijn

Oprichter, ABC-Solution

Samfé levert hoogwaardige software-oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van klanten. Het ervaren team biedt DevOps-, SecOps- en e-commerce-oplossingen voor groei en innovatie.
© 2023 Samfé Automatisering