iMpire

Samfe heeft onlangs een uniek en innovatief leerling beheersysteem voor scholen ontwikkeld dat een gestroomlijnde en intuïtieve ervaring biedt voor zowel leerlingen als beheerders. Deze cloudgebaseerde oplossing integreert naadloos met Google Workspace en biedt een reeks functies die het een ideale keuze maken voor scholen die hun huidige systeem willen upgraden. Een van de belangrijkste kenmerken van dit studenten beheersysteem is de gebruiksvriendelijke interface.

Geautomatiseerd onboarding process
Cloud native systeem voor studenten beheer
Efficiënte onboarding van studenten
Gestroomlijnde studenten inschrijving

Experts in software

Bij Samfe zijn we gepassioneerd door het leveren van geweldige software. Of het nu gaat om een webshop, een dashboard of een online vergelijkingsplatform, we zijn toegewijd aan het creëren van cloud-native applicaties die niet alleen robuust en gebruiksvriendelijk zijn, maar die onze klanten ook helpen hun doelen te bereiken. Dus als u op zoek bent naar een team van bekwame en energieke mensen die u kunnen helpen uw ideeën tot leven te brengen, hoeft u niet verder te zoeken dan Samfe. Met onze combinatie van technische vaardigheden en zakelijk inzicht, zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen helpen uw doelen te bereiken en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Een passie voor hoogwaardige oplossingen

Bij Samfe bestaat ons team uit drie toegewijde en bekwame leden die samenwerken om eersteklas cloud native software oplossingen te leveren. Ons team bestaat uit een software-engineer, een DevOps-engineer en een business developer, die allemaal een cruciale rol spelen bij het succes van onze projecten. Onze software-engineer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van robuuste en gebruiksvriendelijke applicaties, gebruikmakend van de nieuwste technologieën om de ideeën van onze klanten tot leven te brengen. Met een grondige kennis van codeertalen zoals Java, Typescript, GoLang, Python en PHP, is onze software-engineer uitgerust om zelfs de meest complexe softwareprojecten aan te kunnen.

Een team van ontwikkelaars waar je op kunt bouwen

Of het nu gaat om het verbeteren van bestaande cloud infrastructuur, het bouwen van een nieuwe cloud-native applicatie of het migreren van een bestaande applicatie naar de cloud, Samfe heeft de vaardigheden en expertise om klanten te helpen hun doelen te bereiken. Door hun focus op automatisering, continue integratie, beveiliging en continue verbetering, is Samfe een betrouwbare en ervaren cloud-native ontwikkelingspartner voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Automatische updates

SaaS-providers zijn verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van de software, waardoor handmatige updates niet meer nodig zijn en ervoor te zorgen dat de nieuwste functies en beveiligingsmaatregelen altijd aanwezig zijn.

Compatibel met toonaangevende cloud providers

Samfe is bedreven in het werken met top cloud providers zoals Google Cloud, AWS en Microsoft Azure, waardoor we cloudgebaseerde oplossingen naadloos kunnen integreren en optimaliseren voor onze klanten.

Ervaren met meerdere programmeertalen

Samfe heeft een diepgaande kennis van meerdere programmeertalen, waaronder Java, Typescript, GoLang, Python en PHP, waardoor we efficiënte en effectieve cloudgebaseerde oplossingen kunnen bouwen.

Betere gebruikerservaring

Een focus op gebruikerservaring kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en een lager bouncepercentage, waardoor bedrijven klanten kunnen behouden en meer conversies kunnen genereren.

Gemakkelijke toegankelijkheid

SaaS-applicaties zijn cloudgebaseerd, wat betekent dat ze overal met een internetverbinding toegankelijk zijn, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk wordt om overal en altijd te werken.

Kostenbesparing

SaaS maakt dure hardware, softwarelicenties en onderhoudskosten overbodig en biedt een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Smart, solid & agile

Bij Samfe Automatisering ontwikkelen we op maat gemaakte softwareoplossingen volgens een gestructureerde werkwijze.

Ervaringen

Wat klanten over ons zeggen.

Ik ben ontzettend blij met de software oplossingen die Samfe voor ons bedrijf heeft ontwikkeld. Het team was zeer professioneel en reageerde snel op onze vragen en feedback tijdens het ontwikkelingsproces. Ze hebben echt de tijd genomen om te begripen wat onze behoeften waren en hebben op basis daarvan op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld die perfect aansluiten op onze bedriifsprocessen.

Veerle Goudman

CTO, Betty billboards

Samfe heeft ons echt geholpen om ons bedrif naar en hoger niveau te tillen met hun geweldige software oplossingen. Hun team is deskundig, creatief en staat altijd klaar om ons te helpen bij het oplossen van problemen. Dankzi Same hebben we nu een efficiëntere workflow en kunnen we onze klanten beter van dienst zin. We raden Samfe ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en innovative software oplossingen. Bedankt Samfe!

Hans Vredestijn

Oprichter, ABC-Solution

Samfé levert hoogwaardige software-oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van klanten. Het ervaren team biedt DevOps-, SecOps- en e-commerce-oplossingen voor groei en innovatie.
© 2023 Samfé Automatisering